Aanleiding

Een verbouwing komt nooit zomaar uit de lucht vallen. Meestal is er wel een aanleiding voor te vinden. Bijvoorbeeld, u kampt met ruimtegebrek, of u ervaart belemmeringen bij het gebruik van bepaalde ruimtes, of er is sprake van slijtage en is renovatie onontkoombaar. Allemaal goede reden om te gaan verbouwen. U bent u er vast al enige tijd in gedachten mee bezig en probeert zich een beeld te vormen van het gewenste eindresultaat en de mogelijke kosten. U heeft zich wellicht al georiënteerd bij vrienden en kennissen,

verbouwen

op het internet en in allerlei woonmagazines, tv-programma's, etc. Langzamerhand worden de eerste ideeën omgezet in concrete eisen en wensen en uiteindelijk tot concrete bouwplannen. Vervolgens komt dan het moment dat u uw plannen voor de verbouwing wilt realiseren. Gaat u het zelf doen of kiest u een aannemer en zo ja wie dan?

Verbouwen van A tot Z

Een verbouwing, of het nou gaat om een kleine of een grote verbouwing, is altijd een ingrijpende gebeurtenis die veel tijd, geld en inspanning vergt. Uw huis ligt enige tijd overhoop, u moet delen van uw huis ontruimen en soms zelf tijdelijk ergens anders onderkomen vinden, er lopen allerlei mensen in en uit, er worden materialen aan en afgevoerd, er vinden allerhande werkzaamheden plaats, er is af en toe veel lawaai, er is veel stof, etc. Daarom wilt u een bouwbedrijf dat uw verbouwing tot in de puntjes verzorgt. AV Verbouwingen is dan uw beste keuze omdat wij alles uit de kast halen om uw verbouwing te realiseren met zo min mogelijk hinder en overlast. Van de eerste schets tot eindoplevering heeft u bovendien maar een aanspreekpunt voor al uw vragen. Bij AV Verbouwingen weet u waar u aan toe bent.