Bouwen home

Bouwbedrijf

AV Verbouwingen is als allround bouwbedrijf in staat om iedere soort verbouwing in Zaltbommel te verzorgen. Door onze jarenlange ervaring is uw verbouwing bij ons bouwbedrijf in goede handen.

Loodgieten home

Loodgieter

Als u op zoek bent naar een loodgieter voor het aanleggen en onderhouden van uw sanitair, CV installatie, waterleiding of riolering, bent u bij ons loodgietersbedrijf aan het goede adres.

Stukadoor

Stukadoor

Voor het verrichten van allerlei soorten stucwerk staat onze stukadoor voor u klaar in Zaltbommel. Wij hebben als veelzijdige stukadoor al vele wanden en plafonds zorgvuldig gestuct in verschillende soorten panden.

Tegelzetter

Tegelzetter

Kies voor AV Verbouwingen voor het verzorgen van al uw tegelwerk. Als tegelzetter zorgen wij ervoor dat uw tegels zorgvuldige en op een duurzame wijze worden aangebracht op uw vloer en wanden.

Totale verbouwing bij AV Verbouwingen

Het betegelen van wanden, badkamers, terrassen, vloeren en keukens; onder meer daarvoor kunt in regio Zaltbommel goed terecht bij ons bouwbedrijf. U kunt bij ons aannemersbedrijf ook terecht voor sanitaire installaties, CV-installatietechniek door onze loodgieter en voor het stucwerk kunt u onze stukadoor inzetten. We staan als professionele aannemer in Zaltbommel en omgeving voor u klaar voor opknapbeurten, klussen en andere werkzaamheden op het gebied van een verbouwing of aanbouw.

Garantie voor kwaliteit

Ons professionele team streeft naar klanttevredenheid en kwaliteit. We hebben veel kennis in huis en met de gedrevenheid en jarenlange ervaring van onze werknemers bij het verbouwen van woningen kunnen we een perfect eindresultaat neerzetten. We verlenen de juiste service die u nodig heeft. Wanneer u in regio Zaltbommel uw bedrijf of huis wilt laten verbouwen, kunt u bij ons terecht. Ook voor een aanbouw is AV Verbouwingen uw geschikte bouwbedrijf in Zaltbommel en omgeving. We helpen u bijvoorbeeld bij:

  • Het plaatsen van dakramen of een dakkapel
  • De aanbouw van en bijkeuken
  • De uitbouw van uw woonkamer met een serre
  • Het vergroten van de garage
  • Een compleet nieuw dak

Verbouwing Zaltbommel

Tegelwerken door professionals

Voor het laten betegelen van ruimtes in uw huis of kantoor, zetten we graag onze tegelzetter in. Wilt u gaan verbouwen? Al sinds 2003 is AV Verbouwingen gespecialiseerd in het zetten van tegels en de werkzaamheden die hierbij komen kijken in omgeving Zaltbommel. We staan garant voor kwaliteit en zorgen ervoor dat de tegelzetter een mooi resultaat aflevert in uw badkamer, keuken, schoonmaakruimtes, zwembad of op de vloeren in Zaltbommel en omgeving.

Badkamerverbouwing in regio Zaltbommel

Voor de verbouwing van badkamers is ons bouwbedrijf erg geschikt. Onze loodgieter pakt de installatie van gas en water graag op voor u. Daarnaast zorgt hij voor de installatie van het sanitair in regio Zaltbommel. Wanneer u een badkamers en toilet hebt van Brugman Keukens of Regiobadkamers, dan monteren wij alle producten voor u. Op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden heel uitgebreid. Wij geven advies over het verbouwen van uw badkamer, voeren uw project uit en verzorgen het onderhoud ook.

Optimale service bij het verbouwen

Wanneer wij de verbouwing bij u thuis of op kantoor verzorgen, heeft u een vast contactpersoon binnen ons bouwbedrijf. Op deze manier kunt u met al uw vragen bij één vast persoon terecht. We zorgen ervoor dat u van de offerte tot aan de oplevering van uw project verzekerd bent van topservice. Wilt u meer weten over ons? Gaat u verbouwen? Bel dan eens naar: 06-48961891. In Zaltbommel en omstreken is AV Verbouwingen uw betrouwbare partner op klusgebied.