Nieuwe technieken

Een van de nieuwste technieken op het gebied van schilderwerken is het Airless spuiten. Bij Airless spuiten wordt de lak onder een druk van >100 bar zonder toevoeging van lucht door een nauwe spuitnozzle geperst.

Door de grote drukval expandeert de uit de spuitopening komende straal, die daarbij spontaan uiteenvalt in kleine druppeltjes. De lak heeft een veel hogere viscositeit en daardoor een lager oplosmiddelgehalte dan bij pneumatisch en elektrostatisch spuiten. Het applicatierendement is 40-80%.

Airless spuiten

Om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij airless spuiten toegevoegd aan onze werkzaamheden. Zo kunnen wij een compleet afwerkingspakket leveren voor een vooraf vastgestelde prijs.

Bovendien kunnen wij zo uw wanden en plafonds in elke gewenste kleur spuiten.

Het Airless spuiten heeft als voordeel dat er geen structuur van de roller achterblijft in de latex, waardoor een superstrak eindresultaat ontstaat. Airless spuiten is tevens 40% goedkoper dan het traditioneel rollen. Tevens kunnen bijvoorbeeld oude spachtel of oud spackwerk overgespoten worden zonder verlies van structuur.