Allround bouwbedrijf

AV Verbouwingen is een allround bouwbedrijf voor nieuw-, ver-, complete afbouw, renovatie, en onderhoud.

Elk bouwproject, of het nu gaat om een kleine verbouwing of de bouw van een compleet huis, heeft iets unieks en iets persoonlijks. Daarom maken wij graag kennis met u om er achter te komen wat u belangrijk vindt en wat uw eisen en wensen zijn. Samen met u realiseren wij het project dat past bij uw manier van leven. AV Verbouwingen adviseert en begeleidt u tijdens het gehele bouwtraject, van de eerste schets tot je uiteindelijke oplevering.

Over ons

Wij vertalen uw plannen in een duidelijke en gespecificeerde offerte. Gedurende een project kunnen echter altijd wijziging optreden. Dit voortschrijdend inzicht kan tot meerwerk lijden. Alvorens meerwerk uit te voeren vragen wij altijd uw toestemming. U weet dus altijd vooraf waar u aan toe bent. We zijn eerlijk over waar we goed in zijn, en waarin minder.

AV Verbouwingen is reeds langere tijd actief in de bouwwereld. Daardoor is veel kennis en ervaring opgedaan. Dat geldt zowel voor het gebruik van verschillende bouwmethoden als het gebruik van verschillende materialen en technieken.

Wij werken uitsluitend met goed opgeleide en ervaren medewerkers die zowel kennis hebben van bouwmethoden en technieken als van de eigenschappen van de verschillende materialen. Bovendien hebben zij inzicht in en kennis van de verschillende disciplines die aan bod komen gedurende een bouwproces, zoals het leggen van leidingen, schilderwerk, tegelszetten en dakdekken e.d. Onze medewerkers hebben dus naast ervaring ook kennis van zaken.