Aannemersbedrijf voor kwaliteit

Bij bouwbedrijf AV Verbouwingen kunt u terecht voor al uw klussen in uw bedrijf en woning. Zo heeft u niet vier bedrijven nodig om alle klussen te doen; maar alleen ons bouwbedrijf. We verbouwen, renoveren en installeren voor u.

Vakmanschap en kennis bij ons bouwbedrijf

Garantie op kwaliteit, arbeid en materialen, dat bieden we u. Voor ons is de klanttevredenheid erg belangrijk, dus we zorgen ervoor dat u eerst een ontmoeting met ons heeft op de plek waar de verbouwing plaatsvindt. Vervolgens maken we een passende offerte op basis van de werkzaamheden die op de planning staan. Wanneer u daar akkoord op geeft, gaat ons bouwbedrijf aan de slag bij u. In die offerte kunnen we onder meer advies geven over:

  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Sanitaire installaties
  • Tegelwerken
  • Timmerwerk
  • Traprenovatie

Bouwbedrijf

Professionele verbouwingen

Ons bouwbedrijf verzorgt verbouwingen van badkamers en maakt ook doorbraken van huizen in orde. Daarnaast verzorgt bouwbedrijf AV Verbouwingen professionele aanbouw en constructies. We hebben jarenlange ervaring met verbouwingen en we hebben veel kennis in huis hierover. Wanneer we een verbouwing starten, maken we een gedetailleerde projectplanning en ons bouwbedrijf werkt planmatig en efficiënt. Daarbij vinden we het van belang dat we met u als opdrachtgever in goed overleg zijn en blijven. Tijdens de verbouwing heeft u daarom een vast contactpersoon. Bij hem kunt u terecht met eventuele vragen en spreekt u de voortgang door.

Vakkundig schilderwerk

Advies en vakwerk, dat kunt u van ons aannemersbedrijf verwachten. Daarom kunt u onze schilders goed inschakelen voor het volledige schilderwerk. We verzorgen het bijvoorbeeld het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand door middel van schilderen. Hierbij kunt u denken aan structuren, sausen of witten van de muren, maar ook het schilderen van kozijnen en deuren. Het buiten schilderwerk is ook een klus voor de schilders van bouwbedrijf AV Verbouwingen.

Stucwerk is maatwerk

Een opknapbeurt van plafonds, vloeren of wanden kunt u goed door onze stukadoor laten doen. Onze vakmensen hebben veel kennis van de nieuwste technieken, maar ook de ambachtelijk technieken zijn regelmatig bruikbaar bij woningen en bedrijven. Zo zorgt de stukadoor voor het aanbrengen van sierpleister, decoratie stucwerk en is hij gespecialiseerd in fijn schuurwerk en het maken van de beton look. Heeft u een vraag over onze dienstverlening? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons, via: 06-48961891. Bij bouwbedrijf AV Verbouwingen kunt u terecht voor al uw vragen op het gebied van verbouwen en renovatie en wij helpen u graag verder.