Is u keuken aan vernieuwing toe?

Bent u het koken in uw huidige keuken meer dan zat? Dan is AV Verbouwingen uw partner als het gaat om keuken renovatie. AV Verbouwingen is een gerenommeerd aannemingsbedrijf voor alle soorten verbouwingen. Keukenrenovaties behoren to ons dagelijks werk. Wij verzorgen u keukenrenovatie van de eerste ruwe schets tot en met een onberispelijke  oplevering. Na afronding van uw keukenrenovatie kunt u direct uw eerste maaltijd bereiden in uw nieuwe keuken.

Bestemming

Voordat u gaat verbouwen is het van belang te bepalen waarvoor u de keuken wilt gebruiken. Wilt u een keuken om alleen in te koken, een keuken om te koken en te eten of wilt u liever een woonkeuken? Welke keuken het best bij u past hangt af van uw eisen en wensen, uw budget en uw woonsituatie.

Keukens

Ontwikkelingen

Op het gebied van keukentechniek en keukenmaterialen hebben de ontwikkelingen de laatste jaren niet stilgestaan. Er is tegenwoordig een enorme keuze uit allerlei systemen om eten te bereiden (kookplaten, ovens, magnetrons, etc.), voedsel te koelen en bestek en vaatwerk af te wassen. Daarnaast is er een enorm aanbod in opbergsystemen, kasten en kastjes, aanrechtbladen, vloerbedekking, spoelbakken, achterwanden, afzuigkappen, tegels etc.

Kosten

Een keukenrenovatie is een ingrijpende beslissing met vaak ingrijpende financiële consequenties. U kunt kiezen voor een renovatie met een relatief goedkope keuken van 1000 tot 2000 euro tot een renovatie waarbij de prijzen oplopen tot vele tienduizenden euro’s en alles wat daar tussen in mogelijk is.

Advies

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn overleggen wij altijd eerst met u over uw ideeën, eisen en wensen. Aan de hand daarvan adviseren wij u graag over de realisatie van uw plannen en de financiële consequenties die daarmee gepaard gaan. Zo weet u bij AV Verbouwingen altijd vooraf waar u aan toe bent en waarop u bij oplevering kan rekenen.

Meer weten

Wilt u meer weten over AV Verbouwingen of wat wij voor uw keukenrenovatie kunnen betekenen, neem dan contact op middel het contactformulier op deze pagina. Bellen of mailen mag natuurlijk ook. Wij informeren u graag.