Volledig verbouwen

Een verbouwing die aannemersbedrijf AV Verbouwingen verzorgt, is gegarandeerd een professionele, kwalitatief goede en verzorgde verbouwing. We stellen de wensen van de opdrachtgever centraal en kijken samen naar de uitvoering van het project. Daarnaast krijgt u van ons heldere offertes, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan en u vooraf weet waar u aan toe bent.

Gedetailleerde verbouwing

U kunt ons professionele team inschakelen voor diverse werkzaamheden op het gebied van onderhoud, renovatie, nieuwbouw, verbouwingen en service. We staan klaar voor particulieren en voor bedrijven. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring met verbouwingen en kunnen hun kennis goed inzetten bij de verbouwing van uw huis of bedrijfspand. We maken graag een goede offerte voor u en komen dan eerst langs bij uw huis of bedrijf om te kijken wat de werkzaamheden precies inhouden. Op basis daarvan maken we een offerte. Bent u akkoord? Dan kunnen we de werkzaamheden starten. Bij de verbouwing kunt u rekenen op deze mogelijkheden:

  • Schilderen binnen en buiten
  • Stucwerk verzorgen
  • Betegeling
  • Montage van badkamers en toiletten
  • Installatie gas en water
  • Loodgieterswerkzaamheden

Verbouwing

Aanbouw bij woningen

Naast de verbouwing van uw woning, kunt u ook kiezen voor een aanbouw. Hiermee vergroot u de kwaliteit van uw woning en het woonplezier. Hierbij kunt u denken aan de uitbouw van de woonkamer met een serre, het plaatsen van een dakkapel of dakramen, de aanbouw van een bijkeuken of een compleet nieuw dak.

Tegels vernieuwen bij verbouwing

Bij de renovatie van bijvoorbeeld de badkamer, kunt u een tegelzetter van AV Verbouwingen inzetten om de betegeling te verzorgen. U kunt bij ons terecht voor het betegelen van keukens, toiletruimtes, badkamers, terrassen, wanden en vloeren. Daarnaast zijn we ook uw specialist op het gebied van badkamers monteren en verbouwen. We helpen u graag verder ook bij het aanleggen van leidingwerk en het installeren van sanitair. De loodgieter van ons bouwbedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van verwarmingsinstallaties, waterleidingen en riolering. Of u nu een eenvoudige badkamer wilt of een luxere, wij staan voor u klaar.

Servicegerichte werkzaamheden

Sinds 2003 is AV Verbouwingen het aannemersbedrijf dat gespecialiseerd in klussen en renovaties. Wanneer u ons bedrijf inschakelt, heeft u alle specialisaties bij elkaar. Wilt u meer weten over ons bouwbedrijf? Bel dan naar: 06-48961891. Voor een optimale verbouwing bent u bij ons aan het goede adres.