Bouwen home

Bouwbedrijf

AV Verbouwingen is als allround bouwbedrijf in staat om iedere soort verbouwing in Boxtel te verzorgen. Door onze jarenlange ervaring is uw verbouwing bij ons bouwbedrijf in goede handen.

Loodgieten home

Loodgieter

Als u op zoek bent naar een loodgieter voor het aanleggen en onderhouden van uw sanitair, CV installatie, waterleiding of riolering, bent u bij ons loodgietersbedrijf aan het goede adres.

Stukadoor

Stukadoor

Voor het verrichten van allerlei soorten stucwerk staat onze stukadoor voor u klaar in Boxtel. Wij hebben als veelzijdige stukadoor al vele wanden en plafonds zorgvuldig gestuct in verschillende soorten panden.

Tegelzetter

Tegelzetter

Kies voor AV Verbouwingen voor het verzorgen van al uw tegelwerk. Als tegelzetter zorgen wij ervoor dat uw tegels zorgvuldige en op een duurzame wijze worden aangebracht op uw vloer en wanden.

Voor iedere verbouwing in Boxtel en omstreken

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf voor een verbouwing van uw woning of bedrijfspand in Boxtel? AV Verbouwingen is actief als tegelzetter, loodgieter en stukadoor, zodat alles voor de verbouwing door slechts 1 bouwbedrijf gedaan kan worden. Sanitaire installaties, tegelwerken, werkzaamheden voor de loodgieter, installaties van CV, gas, water en licht en advies bij een verbouwing; in regio Boxtel staat AV Verbouwingen voor al deze klussen voor u klaar. Daarnaast kunt u bij ons als aannemer in Boxtel terecht als u op zoek bent naar een goede tegelzetter of stukadoor. Ook voor de afwerking bij het verbouwen van uw huis of bedrijfspand in de omgeving van Boxtel of wanneer u een nieuw pand heeft gekocht en deze volledig wilt verbouwen, komen wij graag helpen.

De tegelzetter die kwaliteit levert

Gaat u verbouwen en zoekt u een geschikte tegelzetter voor het tegelzetten in uw huis of kantoor in regio Boxtel, kunt u bij ons goed terecht. We werken al jaren met betrouwbare en professionele werknemers die verstand hebben van hun werk. Door de opgebouwde kennis en ervaring, garanderen wij u goed en secuur werk. Wat kunt u zoal laten betegelen?

  • Wanden
  • Keukens
  • Trappen
  • Zwembaden
  • Douche-en kleedruimtes
  • Terrassen

Bouwbedrijf, tegelzetter, loodgieter en stukadoor Boxtel

Jarenlange ervaring als allround loodgieter

Voor het plaatsen van badkamer is een ervaren loodgieter nodig en die vindt u bij ons bouwbedrijf. We hebben al jarenlang ervaring met het plaatsen van gehele badkamers en met het installeren van radiatoren, het zetten van tegels door onze tegelzetter en de aanleg van leidingen, riolering en afzuiging. Of u nu een eenvoudige of een luxere badkamer wilt laten plaatsen in de regio Boxtel, we kunnen ervoor zorgen. We bepalen samen een goed ontwerp en maken een planning voor de verbouwing. Daarna ontvangt u een gedetailleerde en degelijke offerte en kunt u bepalen of onze loodgieter aan de slag kan bij het verbouwen van uw woning in Boxtel en omgeving.

Stucwerk op maat in Boxtel en omstreken

Een opknapbeurt voor uw vloeren, het plafond of de wanden nodig in uw kantoor of huis in regio Boxtel? Onze stukadoor komt graag bij u langs om dit te realiseren. We gebruiken de nieuwste technieken, maar ook ambachtelijk werk hoort bij het stukadoorswerk. We werken onder meer met sierpleister, de beton look, sierlijsten, decoratie stucwerk en we zorgen voor het fijne schuurwerk. Heeft u als particulier al langer dan twee jaar een woning? Dan betaalt u in plaats van 21 procent maar 6 procent btw over het stucwerk. Gaat u verbouwen en wilt u meer informatie over onze werkwijze en diensten? U kunt ons bellen op: 06-48961891. Uw bouwbedrijf, tegelzetter, loodgieter en stukadoor in Boxtel en omstreken is AV Verbouwingen.