Vakkundige Tegelzetter

Professioneel klusbedrijf AV Verbouwingen verzorgt diverse klussen voor particulieren en bedrijven zoals de betegeling in huis door een tegelzetter, schilderwerk en stucwerk. Voor de aanbouw of verbouwingen van uw woning kunt u ook goed bij ons terecht. We adviseren u graag over de mogelijkheden bij uw project en verzorgen ook de installaties en het onderhoud voor u.

Onze werkwijze

Wanneer u een tegelzetter bij ons klusbedrijf wilt inhuren, weet u zeker dat u een vakkundige en kwalitatief goede vakman inzet. We vinden de wensen van onze opdrachtgever erg belangrijk en overleggen dan ook met u over de klus. Vooraf brengen we een bezoek aan de plaats waar de tegelzetter gaat werken, om te zien wat de werkzaamheden inhouden. Op basis van deze ontmoeting maken we een offerte voor u. We brengen altijd heldere offertes uit, zodat u weet waar u aan toe bent bij ons. Naast het betegelen van diverse ruimten, bieden we onze diensten ook aan op deze gebieden:

  • Metselwerk
  • Dakkapellen zetten
  • Airless spuitwerk
  • Timmerwerk
  • Elektra aanleggen
  • Kozijnen schilderen

Tegelzetter

Onze tegelzetter

De tegelzetter van ons bedrijf is gespecialiseerd in ambachtelijke technieken en is ook goed op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van tegelzetten. Onze tegelzetter betegelt de wanden, vloeren, keukens en toiletruimtes in woningen. Daarnaast is de tegelzetter van AV Verbouwingen ook geschikt om in te zetten bij de betegeling van ruimtes bij bedrijven. Zo betegelt onze tegelzetter douche-en kleedruimtes, schoonmaak-en koelruimtes, terrassen, entree ruimtes en zwembaden. U kunt ook bij ons terecht voor uw totale badkamer, inclusief leidingwerk en sanitair.

Complete installaties

Nadat de tegelzetter de betegeling heeft verzorgd, kunt u ook een schilder of stukadoor inhuren om de overige werkzaamheden te verzorgen. Zo knapt de stukadoor de wanden, plafonds en vloeren voor u op. Schilders van AV Verbouwingen zijn gespecialiseerd in zowel binnen-en buitenschilderwerk. Ook het schilderen van kozijnen en dakkapellen is een taak voor onze schilders. U kunt op onze vakmensen rekenen voor de gehele verbouwing, installaties en onderhoud. We staan voor snelle service en uitstekende kwaliteit. Wilt u meer weten over de klussen die wij voor u kunnen doen? Heeft u een specifieke klus? Neem dan contact met ons op via: 06-48961891. Van tegelzetter tot aan stukadoor: AV Verbouwingen is er voor u met een professioneel team dat uw klussen met gemak klaart.