Sanitair installaties door vakmensen

Wanneer u op zoek bent naar vakmanschap, professionaliteit en kwaliteit, bent u bij een loodgieter van AV Verbouwingen aan het juiste adres. Loodgieter is een ambachtelijk beroep dat zich richt op de onderhoud en aanleg van sanitair, waterleidingen, riolering en verwarmingsinstallaties. Wilt u werkzaamheden op het gebied van de loodgieter laten uitvoeren? Dan kunt u ons inschakelen om uw klussen aan te pakken.

Professioneel loodgieten

U kunt bij ons bouwbedrijf terecht voor grote en kleine klussen. Op het gebied van loodgieten kunt u ons inhuren voor onderhoud, installaties en service. We werken zowel voor particulieren als bedrijven. Wat kan onze loodgieter voor u betekenen?

  • Installatie van sanitair
  • Loodwerken
  • CV- installatie verzorgen
  • Installatie van gas en water
  • Verhelpen van lekkages

Loodgieter

Aanleg en onderhoud sanitair

Bij de verbouwing van uw woning of kantoorpand is de aanleg en het onderhoud van het sanitair vaak een belangrijk onderdeel. Onze loodgieter verbouwd badkamers maar plaats ook gehele badkamers. Zo zijn de badkamers van Brugman Keukens en Regiobadkamers opgenomen in ons pakket en plaatsen we deze badkamers en toiletruimtes in het geheel bij u thuis. De loodgieter van AV Verbouwingen zorgt ervoor dat uw wensen om het gebied van badkamers uitkomen. Of u nu een luxe badkamer wilt, of een eenvoudige, onze loodgieter draagt er zorg voor. De aanleg van afvoeren, riolering, afzuiging en leidingen is één van onze specialiteiten. We maken samen een plan voor de verbouwing of voor de montage en u ontvangt van ons een scherpe en heldere offerte.

Gas- en waterinstallatie

Het alledaagse comfort van gas, water en warmte bieden, is één van de werkzaamheden van onze loodgieter. We installeren gas en water bij u thuis of bij uw bedrijf, zodat u warm water heeft en gebruik kunt maken van alle sanitaire voorzieningen. Zo kunt u kiezen voor een geiser of voor een combiketel voor de verwarming van het water. Beide installaties leggen we graag voor u aan. We werken ook met besparende producten, zoals een stortbak in combinatie met toiletpot, deze bespaart water. De Spaardouche en de spaarknop op de toiletspoeling zijn nog twee voorbeelden van besparende producten die wij kunnen installeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij AV Verbouwingen? Neem dan eens contact op via: 06-48961891. Een loodgieter van ons aannemersbedrijf staat altijd voor u klaar voor alle klussen op sanitair gebied.