Bouwen home

Bouwbedrijf

AV Verbouwingen is als allround bouwbedrijf in staat om iedere soort verbouwing in Vlijmen te verzorgen. Door onze jarenlange ervaring is uw verbouwing bij ons bouwbedrijf in goede handen.

Loodgieten home

Loodgieter

Als u op zoek bent naar een loodgieter voor het aanleggen en onderhouden van uw sanitair, CV installatie, waterleiding of riolering, bent u bij ons loodgietersbedrijf aan het goede adres.

Stukadoor

Stukadoor

Voor het verrichten van allerlei soorten stucwerk staat onze stukadoor voor u klaar in Vlijmen. Wij hebben als veelzijdige stukadoor al vele wanden en plafonds zorgvuldig gestuct in verschillende soorten panden.

Tegelzetter

Tegelzetter

Kies voor AV Verbouwingen voor het verzorgen van al uw tegelwerk. Als tegelzetter zorgen wij ervoor dat uw tegels zorgvuldige en op een duurzame wijze worden aangebracht op uw vloer en wanden.

Op zoek naar een loodgieter in Vlijmen?

Zoekt u professionaliteit, vakmanschap en kwaliteit in een loodgieter voor uw klus in Vlijmen? Dan bent u bij AV Verbouwingen aan het juiste adres. Het loodgietersvak is namelijk een ambachtelijk beroep dat zich bezighoudt met het onderhoud en de aanleg van waterleidingen, sanitair, verwarmingsinstallaties en riolering. Wanneer heeft u een loodgieter in Vlijmen nodig?

Professionele loodgieter

Ons bedrijf staat voor u klaar voor zowel kleine als grote klussen. Op het vakgebied van loodgieten schakelt u ons in voor installaties, onderhoud en service. Wij voeren onze werkzaamheden uit voor zowel particulieren als bedrijven in Vlijmen. U schakelt onze loodgieter bij u in Vlijmen in voor onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Loodwerken
  • CV- installatie verzorgen
  • Installatie van sanitair
  • Verhelpen van lekkages
  • Installatie van gas en water

Loodgieter Vlijmen

Het aanleggen en onderhouden van sanitair

Tijdens de verbouwing van een kantoorpand of woning is het aanleggen en onderhouden van uw sanitair ook een belangrijk onderdeel. U schakelt onze loodgieter in voor het verbouwen en plaatsen van gehele badkamers in Vlijmen. Wij hebben de badkamers van Brugman Keukens en Regiobadkamers opgenomen in ons assortiment. Daarnaast plaatsen wij badkamers en toiletruimtes in het geheel bij u thuis. Onze loodgieter zorgt er te allen tijde voor dat al uw wensen met betrekking tot uw badkamer in Vlijmen uitkomen. Of het nu gaat om een luxe badkamer of een eenvoudige, wij leveren altijd vakwerk. Daarnaast zorgt onze vakman voor de aanleg van uw riolering, afzuiging, afvoeren en leidingen.

Gas- en waterinstallatie

U wilt natuurlijk altijd genieten van het comfort van water, gas en warmte. Ons bedrijf installeert het gas en water bij u thuis of bij uw bedrijf. Hierdoor kunt u te allen tijde gebruik maken van warm water en uw sanitaire voorzieningen. Wij bieden u daarnaast de keuze uit een combiketel of een geiser voor de verwarming van uw water. Waar uw keuze ook op valt, wij leggen het graag bij u aan. Daarnaast werken wij met besparende producten waardoor u minder water verbruikt. Voorbeelden hiervan zijn de spaardouche en de spaarknop op uw toiletspoeling.

Contact met onze loodgieter vanuit Vlijmen

Heeft u een van onze loodgieters nodig voor uw loodgieterswerkzaamheden? U bereikt AV Verbouwingen door te bellen naar 06-48961891. Een mail stuurt u naar info@avverbouwingen.nl. Neem snel contact op met onze loodgieter vanuit Vlijmen.