Stucwerk voor particulieren en bedrijven

Hét aannemersbedrijf voor alle klussen in huis of bij bedrijven dat professioneel stucwerk met een gekwalificeerde stukadoor verzorgt, is AV Verbouwingen. Sinds 2003 is ons bedrijf gespecialiseerd in verbouwen, restauraties en installaties. We staan garant voor kwaliteit en combineren kennis, gedrevenheid en jarenlange ervaring in ons werk. We leveren vakwerk en ons professionele team van onder meer een stukadoor, schilder en loodgieter staat voor uw klussen paraat.

Projectplanning op locatie

Wanneer u een verbouwing heeft gepland, komt er vaak veel bij kijken. AV Verbouwingen zorgt ervoor dat er een heldere en overzichtelijke project planning ligt en gaat efficiënt en planmatig te werk. Daarom komen we voordat de verbouwing begint en onze stukadoor aan het werk gaat, altijd eerst langs bij de plek waar de werkzaamheden plaatsvinden. We kunnen dan direct advies geven en maken daarna een offerte voor u op. Wanneer u daarmee akkoord bent, gaat onze stukadoor aan de slag. U kunt onze stukadoor inzetten bij de opknapbeurt van wanden, vloeren en plafonds. Daarvoor gebruikt de stukadoor ambachtelijke en nieuwe techniek. Waarvoor kunt u onze stukadoor zoal inhuren?

  • Beton look verzorgen
  • Fijn schuurwerk
  • Sierpleister aanbrengen
  • Decoratie stucwerk aanbrengen
  • Sierlijsten maken
  • Buitenwerk

Stukadoor

Minder btw betalen?

Goed en strak stucwerk; daar zorgt AV Verbouwingen voor. Van grote en complexe reparaties tot aan kleine klussen; onze stukadoor staat voor u klaar. Woont u langer dan twee jaar als particulier in uw woning? Dan betaalt u over het stukadoorswerk in plaats van 21 procent slechts 6 procent btw. Wilt u uw huis eens laten stukadoren? Dan is het na twee jaar zeker het moment, want met 6 procent btw is het een stuk voordeliger voor u.

Schilderwerk na stucwerk

Voor het volledige onderhoud van uw huis of bedrijfspand is het niet alleen van belang om het stucwerk goed te laten bijhouden, maar ook het schilderwerk is belangrijk. Wanneer het stucwerk mooi is aangebracht, is het een mooi moment om meteen de schilder in te huren en ook het schilderwerk bij te werken. Dit is essentieel voor het beschermen van uw huis of bedrijfspand tegen weersinvloeden. Daarom schilderen wij graag de buitenkant van uw pand, dakkapellen en boeidelen, maar het ook binnenwerk van uw huis en de kozijnen. Ook kunt u bij ons terecht voor airless spuiten. Wilt u meer weten over alle kwaliteiten en diensten van AV Verbouwingen? Neem dan eens telefonisch contact op met ons, via: 06-48961891. Een stukadoor van AV Verbouwingen zorgt ervoor dat uw plafonds, muren en vloeren er weer strak uitzien.