Bouwen home

Bouwbedrijf

AV Verbouwingen is als allround bouwbedrijf in staat om iedere soort verbouwing in Den Bosch te verzorgen. Door onze jarenlange ervaring is uw verbouwing bij ons bouwbedrijf in goede handen.

Loodgieten home

Loodgieter

Als u op zoek bent naar een loodgieter voor het aanleggen en onderhouden van uw sanitair, CV installatie, waterleiding of riolering, bent u bij ons loodgietersbedrijf aan het goede adres.

Stukadoor

Stukadoor

Voor het verrichten van allerlei soorten stucwerk staat onze stukadoor voor u klaar in Den Bosch. Wij hebben als veelzijdige stukadoor al vele wanden en plafonds zorgvuldig gestuct in verschillende soorten panden.

Tegelzetter

Tegelzetter

Kies voor AV Verbouwingen voor het verzorgen van al uw tegelwerk. Als tegelzetter zorgen wij ervoor dat uw tegels zorgvuldige en op een duurzame wijze worden aangebracht op uw vloer en wanden.

Heeft u een stukadoor nodig in Den Bosch?

AV Verbouwingen heeft als aannemersbedrijf de stukadoor voor al uw klussen in uw huis of bedrijf in Den Bosch. Deze levert professioneel stucwerk en is uiteraard volledig gekwalificeerd. Wij zijn al sinds 2003 gespecialiseerd in restauraties, installaties en verbouwingen. Wij garanderen kwaliteit en combineren onze kennis, jarenlange ervaring en gedrevenheid om vakwerk te leveren. Wanneer heeft u onze stukadoor nodig in Den Bosch?

Projectplanning op locatie

Als u een verbouwing in de planning heeft staan, komt er veel op u af. Zo heeft u voor het stucwerk in Den Bosch een stukadoor nodig. Daarnaast is het fijn als er een heldere en overzichtelijke projectplanning opgesteld wordt. Dit verzorgt AV Verbouwingen graag voor u. Zo gaan wij efficiënt en planmatig aan het werk. Voordat de verbouwing in Den Bosch begint en onze stukadoor aan het werk gaat, komen wij in eerste instantie langs op de plek waar de verbouwing plaatsvindt. Dan geven wij u advies over uw verbouwing en stellen wij daarna een passende offerte voor u op. Gaat u akkoord met deze offerte in Den Bosch? Dan kan onze stukadoor aan de slag gaan. Wat wilt u dat onze stukadoor doet? Het opknappen van wanden, plafonds of vloeren? Hiervoor worden dan ook in Den Bosch de nieuwste technieken gebruikt. Wat doet onze vakman nog meer:

  • Fijn schuurwerk
  • Beton look verzorgen
  • Sierlijsten maken
  • Buitenwerk
  • Decoratie stucwerk aanbrengen
  • Sierpleister aanbrengen

Stukadoor Den Bosch

Wilt u minder btw betalen?

AV Verbouwingen zorgt voor goed en strak stucwerk. Of het nu complexe of grote reparaties zijn of kleine klussen, onze vakman helpt u graag. Woont u als particulier langer dan twee jaar in uw woning? U betaalt dan voor het stukadoorswerk geen 21% maar 6% procent btw. Het is dus aan te raden om zeker naar twee jaar uw huis te laten stucen. Want dit is dan een stuk voordeliger.

Na het stucwerk schilderen

Voor onderhoud is het niet alleen belangrijk om het stucwerk van uw pand bij te houden. Maar ook het schilderwerk is hierbij belangrijk. Als het stucwerk netjes is aangebracht, is het het ook aan te raden om hierna een schilder in te schakelen. Ook hier schakelt u AV Verbouwingen voor in!

Contact met onze stukadoor vanuit Den Bosch

Heeft u vragen over hoe wij het stucwerk uitvoeren? Bel dan naar 06-48961891. Maar mailen is ook mogelijk naar info@avverbouwingen.nl. Wacht niet langer en neem contact op met onze stukadoor vanuit Den Bosch.