Eén aannemer in Boxtel en omstreken voor de totale klus

Zoekt u een aannemer in Boxtel? AV Verbouwingen is hét aannemersbedrijf dat uw huis of bedrijfspand van volledig verbouwt of renoveert. Maar één aannemersbedrijf voor al uw klussen in uw woning of bedrijf, dat is wat u kan verwachten bij AV Verbouwingen. Wij zijn een allround bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen, verbouwen, renoveren en onderhouden van woningen en bedrijfspanden. Wij verrichten loodgieterswerk, dakwerk, schilderwerk, tegelwerk, stucwerk en meer. een toegewijd team staat voor u klaar om uw klus te klaren. Of deze nu groot of klein is, eenvoudig of complex is. Met ons als uw aannemer in Boxtel en omgeving bent u zeker van het beste resultaat!

Aannemer Boxtel

Aanbouw aannemersbedrijf Boxtel

Veelzijdig aannemersbedrijf

Ons aannemersbedrijf in Boxtel is voor diverse werkzaamheden in te schakelen. Ons team bestaat uit metselaars, timmerlieden, tegelzetters, schilders, stukadoors, loodgieters en dakdekkers. Bij AV verbouwing is uw verbouwing in professionele handen. Het fijne van ons als aannemer in Boxtel is dat u al uw klussen door één bedrijf kunt laten uitvoeren. Wij hebben namelijk alle noodzakelijke disciplines in huis. We bieden u altijd één vast aanspreekpunt, zodat u weet waar u terecht kunt voor vragen en opmerkingen. Uw wensen worden gerealiseerd door AV Verbouwingen.

De beste kwaliteit

Als u kiest voor aannemersbedrijf AV Verbouwingen, kiest u voor kwaliteit. Dankzij een combinatie van kennis, gedrevenheid en jarenlange ervaring kunnen wij altijd een perfect eindresultaat en een uitstekende service leveren. Iedere klus opnieuw! Geen klus is AV Verbouwingen te gek. We streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Bovendien geven we garantie op materialen en arbeid.

Aannemer voor badkamer renovatie Boxtel

Aannemer voor badkamer verbouwing Boxtel

Kies voor AV Verbouwingen als uw aannemer in Boxtel

Wij zijn een allround bouw- en aannemersbedrijf. U kunt bij ons terecht voor alle soorten klussen, groot en klein. Ons team bestaat enkel uit ervaren, vakbekwame mensen die passie hebben voor hun vak. Daarom kunnen wij goed blijven presteren. Daarnaast werken wij als aannemer in Boxtel en omstreken uitsluitend met verantwoorde materialen en besteden we veel aandacht aan hergebruik en een verantwoorde afvoer van afval. De aarde is immers van ons allemaal. De voordelen die wij u bieden, zijn:

  • Allround aannemersbedrijf
  • Kwaliteit staat voorop
  • Vakmanschap is de basis
  • Aandacht voor mens en milieu

Neem direct contact op met uw aannemer

Of u nu uw woning of bedrijfspand wilt laten verbouwen of alleen een toilet, badkamer of keuken wilt renoveren, wij zijn dé aannemer in Boxtel die uw klus van A tot Z voor u regelt. Bel naar 06-48961891 bij vragen, voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.