Bouwen home

Bouwbedrijf

AV Verbouwingen is als allround bouwbedrijf in staat om iedere soort verbouwing in Rosmalen te verzorgen. Door onze jarenlange ervaring is uw verbouwing bij ons bouwbedrijf in goede handen.

Loodgieten home

Loodgieter

Als u op zoek bent naar een loodgieter voor het aanleggen en onderhouden van uw sanitair, CV installatie, waterleiding of riolering, bent u bij ons loodgietersbedrijf aan het goede adres.

Stukadoor

Stukadoor

Voor het verrichten van allerlei soorten stucwerk staat onze stukadoor voor u klaar in Rosmalen. Wij hebben als veelzijdige stukadoor al vele wanden en plafonds zorgvuldig gestuct in verschillende soorten panden.

Tegelzetter

Tegelzetter

Kies voor AV Verbouwingen voor het verzorgen van al uw tegelwerk. Als tegelzetter zorgen wij ervoor dat uw tegels zorgvuldige en op een duurzame wijze worden aangebracht op uw vloer en wanden.

Professioneel bouwbedrijf voor ieder type verbouwing

Vakmanschap, professionaliteit en kwaliteit: daar staat AV Verbouwingen in de omgeving van Rosmalen voor. Ons bouwbedrijf is sterk door de combinatie van kennis, jarenlange ervaring en gedrevenheid. Hierdoor leveren we een mooi eindresultaat en heeft u gegarandeerd uitstekende service bij het verbouwen van uw woning. U kunt bij ons terecht voor onder meer een tegelzetter, stukadoor, loodgieter en schilder in regio Rosmalen.

Verbouwingen en renovaties in regio Rosmalen

Voor de verbouwing van uw huis of kantoorpand komen wij graag bij u langs. We zijn al sinds 2003 het betrouwbare en kwalitatief goede bouwbedrijf in regio Rosmalen. Ons aannemersbedrijf staat voor u klaar voor de werkzaamheden op het gebied van verbouwing en renovatie. Zo hoeft u maar één aannemer in Rosmalen en omgeving in te huren voor het verbouwen van uw woning. Voordat we bij u langskomen om te kunnen klussen, maken we altijd eerst een scherpe offerte voor u. Daarin staat onder meer advies over:

  • De installatie van CV, gas, licht en water
  • Sanitaire installaties
  • Verhelpen van lekkages
  • Onderhoudswerkzaamheden

Bouwbedrijf, tegelzetter, loodgieter en stukadoor Rosmalen

Professioneel team van loodgieters

In Rosmalen en omgeving kunt u bij de loodgieter van AV Verbouwingen uitstekend terecht. We adviseren u graag over de mogelijkheden van installaties en vervolgens plaatsen we deze ook graag voor u. Daarnaast kunt u onze loodgieter inschakelen voor het onderhoud. De mogelijkheden zijn op het gebied van sanitaire installaties bijna onbeperkt. Zo installeren we gas en water voor u en zorgen we voor de juiste aansluiting van de geiser. In de geiser wordt het water verwarmd op het moment dat deze daar het signaal voor krijgt. Daardoor is het water vaak niet meteen op de juiste temperatuur. Een andere optie is de combi-ketel. Deze verwarmt het water ook, maar kan ook het water voor de cv-installatie verwarmen ook al is er geen vraag naar warm water op dat moment. Gaat u verbouwen? Onze loodgieter komt graag in Rosmalen en omstreken de installatie van de ketels realiseren.

Badkamer verbouwen in regio Rosmalen

Voor het monteren van badkamers en toiletruimtes kunt u in de omgeving van Rosmalen bij ons terecht. Zo monteren we de badkamers en toiletten voor Brugman Keukens en ook voor Regiobadkamers monteren we de producten. Heeft u een verbouwing voor de boeg in uw badkamer? Ook onze tegelzetter komt graag bij u langs om de tegels mooi aan te leggen. Gaat u verbouwen en wilt u meer weten over de diensten die wij aanbieden als bouwbedrijf, tegelzetter, loodgieter of stukadoor? Bel dan eens naar: 06-48961891. We staan voor klantvriendelijkheid en professioneel werk en komen graag bij u langs in de regio Rosmalen.