Eén aannemer in Rosmalen en omstreken voor de totale klus

Zoekt u een aannemer in Rosmalen? AV Verbouwingen is hét aannemersbedrijf dat uw huis of bedrijfspand van A tot Z verbouwt of renoveert. Dus niet diverse bedrijven over de vloer, maar één aannemersbedrijf voor al uw klussen in uw woning of bedrijf. Wij zijn een professioneel bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen, verbouwen, renoveren en onderhouden van woningen en bedrijfspanden. Wij verlenen loodgieterswerk, dakwerk, schilderwerk, tegelwerk, stucwerk en meer diensten. Ons gemotiveerde team staat voor u klaar om uw klus te klaren. Of deze nu groot of klein is, eenvoudig of complex is. Met ons als uw aannemer in Rosmalen en omgeving bent u zeker van het beste resultaat!

Aannemer Rosmalen

Aanbouw aannemersbedrijf Rosmalen

Veelzijdig aannemersbedrijf

U kunt ons aannemersbedrijf in Rosmalen voor meerdere werkzaamheden inschakelen. Ons team bestaat uit metselaars, timmerlieden, tegelzetters, schilders, stukadoors, loodgieters en dakdekkers. Uw verbouwing is bij ons in professionele handen. Wij nemen alle klussen aan van u als allround aannemersbedrijf, wij hebben namelijk alle noodzakelijke disciplines in huis. We bieden u altijd één vast aanspreekpunt, zodat u weet waar u terecht kunt voor vragen en opmerkingen. AV Verbouwingen realiseert met veel plezier uw wensen.

De beste kwaliteit

Kiest u voor aannemersbedrijf AV Verbouwingen? Dan kiest u voor kwaliteit. Dankzij een combinatie van kennis, gedrevenheid en jarenlange ervaring kunnen wij altijd een perfect eindresultaat en een uitstekende service leveren. Iedere klus weer! Er is dan ook geen klus die wij als professionele aannemer in Rosmalen niet kunnen klaren. We streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Wij geven ook garantie op onze materialen en arbeid!

Aannemer voor badkamer renovatie Rosmalen

Aannemer voor badkamer verbouwing Rosmalen

Kies voor AV Verbouwingen als uw aannemer in Rosmalen

Wij zijn een allround bouw- en aannemersbedrijf. U kunt bij ons terecht voor een kleine klus, maar ook voor een volledige verbouwing of renovatie. Ons team bestaat alleen uit ervaren, vakbekwame mensen die passie hebben voor hun werk. Daarom kunnen wij uitstekend presteren. Daarnaast werken wij als aannemer in Rosmalen en omstreken uitsluitend met verantwoorde materialen en besteden we veel aandacht aan hergebruik en een verantwoorde afvoer van afval. De aarde is immers van ons allemaal. De voordelen die wij u bieden, zijn:

  • Allround aannemersbedrijf
  • Kwaliteit staat voorop
  • Vakmanschap is de basis
  • Aandacht voor mens en milieu

Neem direct contact op met uw aannemer

Of u nu uw woning of bedrijfspand wilt laten verbouwen of alleen een toilet, badkamer of keuken wilt renoveren, wij zijn dé aannemer in Rosmalen die uw klus van A tot Z voor u regelt. Bel naar 06-48961891 bij vragen, voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.