Bouwen home

Bouwbedrijf

AV Verbouwingen is als allround bouwbedrijf in staat om iedere soort verbouwing in Berlicum te verzorgen. Door onze jarenlange ervaring is uw verbouwing bij ons bouwbedrijf in goede handen.

Loodgieten home

Loodgieter

Als u op zoek bent naar een loodgieter voor het aanleggen en onderhouden van uw sanitair, CV installatie, waterleiding of riolering, bent u bij ons loodgietersbedrijf aan het goede adres.

Stukadoor

Stukadoor

Voor het verrichten van allerlei soorten stucwerk staat onze stukadoor voor u klaar in Berlicum. Wij hebben als veelzijdige stukadoor al vele wanden en plafonds zorgvuldig gestuct in verschillende soorten panden.

Tegelzetter

Tegelzetter

Kies voor AV Verbouwingen voor het verzorgen van al uw tegelwerk. Als tegelzetter zorgen wij ervoor dat uw tegels zorgvuldige en op een duurzame wijze worden aangebracht op uw vloer en wanden.

Uw specialist bij de complete verbouwing

Voor een vakkundige verbouwing van uw woning of bedrijfspand in Berlicum kunt u terecht bij AV Verbouwingen. Wij zijn werkzaam als tegelzetter, stukadoor en loodgieter, zodat u bij ons alles onder een dak vindt. Ons bouwbedrijf biedt snelle service van goede kwaliteit. We stellen de wensen van onze opdrachtgever centraal bij het verbouwen van uw huis en zorgen voor een heldere offerte voor de klussen en verbouwing in omgeving Berlicum.

Efficiënt en planmatig verbouwen

AV Verbouwingen heeft al jarenlang ervaring in het verbouwen, renoveren en installeren, sinds 2003 bestaat ons bouwbedrijf al. We weten als aannemer in Berlicum en omstreken daarom precies hoe we een projectplanning moeten maken en hoe we planmatig en efficiënt te werk moeten gaan. Wanneer we uw klus in regio Berlicum aannemen, overleggen we altijd goed met u als opdrachtgever over de vorderingen van de werkzaamheden. U kunt ons bedrijf inhuren voor onder meer schilderwerk en verbouwen. Wanneer u in Berlicum of omgeving een bedrijfspand of woning heeft dat onderhoud kan gebruiken, kunt u ons inhuren. We schilderen voor u:

  • De buitenkant van uw huis of tuinhuis
  • Boeidelen en dakkapellen
  • Het binnenwerk van uw huis
  • Kozijnen en deuren
  • Keukens
  • Muren (structuur, saus of witten)

Bouwbedrijf, tegelzetter, loodgieter en stukadoor Berlicum

Uw bouwbedrijf voor renovaties en verbouwingen

Voordat we bij u in regio Berlicum aan de slag gaan met een verbouwing of renovatie, is het van belang om de plaats waar de werkzaamheden nodig zijn, te bezoeken. Zo hebben wij een goed beeld van de klus en de werkzaamheden die erbij komen kijken. Daarnaast kunnen we direct advies geven over het verbouwen van uw woning. Na ons werkbezoek in Berlicum en omgeving ontvangt u een offerte die gedetailleerd en helder is. Wanneer u kiest voor onze professionals, bent u verzekerd van goed en gedegen werk. Onze stukadoor is bijvoorbeeld gespecialiseerd in het opknappen van plafonds, wanden en vloeren. Zo gebruiken we de nieuwste technieken voor het stucwerk maar ook ambachtelijke technieken. Wanneer u een woning heeft die ouder is dan twee jaar, dan betaalt u slechts 6 procent btw in plaats van 21 procent over het stukadoorswerk.

Vakkundige loodgieter en tegelzetter in de regio Berlicum

Voor sanitaire installaties kunt u onze loodgieter en tegelzetter goed inzetten. Zo leggen we graag de leidingen, afzuiging, afvoer en riolering voor u aan in regio Berlicum. Ook zorgen we voor een mooie betegeling van de badkamer, keuken of andere ruimtes die u graag betegeld wilt hebben. Gaat u verbouwen en bent u benieuwd naar alle diensten van onze tegelzetter, stukadoor en loodgieter in Berlicum? Neem dan telefonisch contact op met ons bouwbedrijf via: 06-48961891. In Berlicum en omgeving staat AV Verbouwingen tijdens een complete verbouwing voor u klaar!