Bouwen home

Bouwbedrijf

AV Verbouwingen is als allround bouwbedrijf in staat om iedere soort verbouwing in Oss te verzorgen. Door onze jarenlange ervaring is uw verbouwing bij ons bouwbedrijf in goede handen.

Loodgieten home

Loodgieter

Als u op zoek bent naar een loodgieter voor het aanleggen en onderhouden van uw sanitair, CV installatie, waterleiding of riolering, bent u bij ons loodgietersbedrijf aan het goede adres.

Stukadoor

Stukadoor

Voor het verrichten van allerlei soorten stucwerk staat onze stukadoor voor u klaar in Oss. Wij hebben als veelzijdige stukadoor al vele wanden en plafonds zorgvuldig gestuct in verschillende soorten panden.

Tegelzetter

Tegelzetter

Kies voor AV Verbouwingen voor het verzorgen van al uw tegelwerk. Als tegelzetter zorgen wij ervoor dat uw tegels zorgvuldige en op een duurzame wijze worden aangebracht op uw vloer en wanden.

AV Verbouwingen is het bouwbedrijf voor iedere verbouwing

Gaat u verbouwen en bent u op zoek naar een loodgieter, schilder, stukadoor of tegelzetter in Oss of omgeving? Bij AV Verbouwingen kunt u in de regio Oss terecht voor vrijwel iedere klus en verbouwing Onze stukadoor zorgt voor mooi stucwerk in uw woning of bedrijfspand, onze loodgieter monteert badkamers en toiletruimtes en onze schilders verzorgen binnen-en buitenschilderwerk bij u. Sinds 2003 is ons bouwbedrijf specialist op het gebied van aannemen. U kunt bij ons als aannemer in Oss en omgeving terecht voor alle klussen rondom de verbouwing of renovatie van uw huis of bedrijf in Oss en omgeving.

Alles voor een verbouwing in Oss

Bij ons bouwbedrijf vindt u altijd kwaliteit en maatwerk, want wij werken met een professioneel team dat jarenlange ervaring heeft opgebouwd. In Oss en omstreken komen wij graag bij u langs wanneer u een verbouwing wilt plannen. Zo zien we waar de verbouwing, installatie of restauratie plaatsvindt en kunnen we een goede offerte uitbrengen. Na ons bezoek ontvangt u van ons een heldere en overzichtelijke offerte. Wanneer u daarmee akkoord bent, kunnen we aan de slag met het verbouwen van uw woning in de regio Oss.

Loodgieterswerkzaamheden door een vakkundige loodgieter

Of u nu een nieuwe badkamer wilt laten installeren of een renovatie op de planning heeft staan in Oss en omgeving, wij staan voor u klaar. U heeft een vast contactpersoon binnen ons bedrijf tijdens de hele verbouwing. Zo ontzorgen we u tijdens het verbouwen. Daarnaast geven we advies op het gebied van sanitaire installaties en helpen we bij de planning van het verbouwen van uw woning. Wanneer u geïnteresseerd bent in besparende producten, kan onze loodgieter deze ook voor u installeren.

Verbouwing Oss haard/muur

Hierbij kunt u denken aan:

  • De spaardouche
  • De spaarknop op de wc
  • De stortbakken van het toilet

Uw stukadoor voor al het stucwerk in Oss en omgeving

Naast het aanleggen van nieuwe badkamers, kunt u ook uw badkamer, toilet of andere ruimtes laten betegelen door onze tegelzetter. Gaat u verbouwen? De stukadoor van AV Verbouwingen zorgt ervoor dat uw muren, plafonds en vloeren in uw huis in regio Oss mooi afgewerkt worden. Hierbij streven we altijd naar honderd procent klanttevredenheid en geven we garantie op materialen en arbeid. Wilt u in uw huis in nieuw stucwerk? Onze stukadoor verzorgt het fijne schuurwerk, sierpleister, decoratie stucwerk en kan de beton look voor u maken op wanden of vloeren. Gaat u verbouwen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt voor meer informatie bellen naar ons aannemersbedrijf: 06-48961891. Voor al iedere klus en verbouwing komt onze loodgieter, stukadoor en tegelzetter graag bij u in Oss.