Eén aannemer in Oss en omstreken voor de totale klus

AV Verbouwingen is hét aannemersbedrijf dat uw huis of bedrijfspand volledig verbouwt of renoveert. Dus niet meerdere bedrijven over de vloer, maar één aannemersbedrijf voor al uw klussen in uw woning of bedrijf. Wij zijn een allround bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen, verbouwen, renoveren en onderhouden van woningen en bedrijfspanden. Wij verrichten loodgieterswerk, dakwerk, schilderwerk, tegelwerk, stucwerk en meer. Ons gemotiveerde team staat voor u klaar om elke klus te klaren. Of deze nu groot of klein is, eenvoudig of complex is. Met ons als uw aannemer in Oss en omgeving bent u zeker van het beste resultaat!

Aannemer Oss

Aanbouw aannemersbedrijf Oss

Veelzijdig aannemersbedrijf

U kunt ons aannemersbedrijf in Oss voor diverse werkzaamheden inschakelen. Ons team bestaat uit metselaars, timmerlieden, tegelzetters, schilders, stukadoors, loodgieters en dakdekkers. Uw verbouwing is bij ons in professionele handen. Het fijne van ons als aannemer in Oss is dat u al uw klussen door één bedrijf kunt laten uitvoeren. Wij hebben namelijk alle noodzakelijke disciplines in huis. We bieden u altijd één vast aanspreekpunt, zodat u weet waar u terecht kunt voor vragen en opmerkingen. AV Verbouwingen realiseert met veel plezier uw wensen.

De beste kwaliteit

Aannemersbedrijf AV Verbouwingen voor uw verbouwing? Dan kiest u voor kwaliteit. Dankzij  kennis, gedrevenheid en jarenlange ervaring kunnen wij altijd een perfect eindresultaat en een uitstekende service leveren. Iedere klus opnieuw! Er is dan ook geen klus die wij als professionele aannemer in Oss niet kunnen klaren. We streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Bovendien geven we garantie op materialen en arbeid.

Aannemer voor badkamer renovatie Oss

Aannemer voor badkamer verbouwing Oss

Kies voor AV Verbouwingen als uw aannemer in Oss

Wij zijn een allround bouw- en aannemersbedrijf. Voor elke klus kunt u bij ons terecht. Ons team bestaat enkel uit ervaren, vakbekwame mensen die passie hebben voor hun vak. Daarom kunnen wij beter presteren. Daarnaast werken wij als aannemer in Oss en omstreken uitsluitend met verantwoorde materialen en besteden we veel aandacht aan hergebruik en een verantwoorde afvoer van afval. De aarde is immers van ons allemaal. De voordelen die wij u bieden, zijn:

  • Allround aannemersbedrijf
  • Kwaliteit staat voorop
  • Vakmanschap is de basis
  • Aandacht voor mens en milieu

Neem direct contact op met uw aannemer

Of u nu uw woning of bedrijfspand wilt laten verbouwen of alleen een toilet, badkamer of keuken wilt renoveren, wij zijn dé aannemer in Oss die uw klus van A tot Z voor u regelt. Bel naar 06-48961891 bij vragen, voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.