Bouwen home

Bouwbedrijf

AV Verbouwingen is als allround bouwbedrijf in staat om iedere soort verbouwing in Drunen te verzorgen. Door onze jarenlange ervaring is uw verbouwing bij ons bouwbedrijf in goede handen.

Loodgieten home

Loodgieter

Als u op zoek bent naar een loodgieter voor het aanleggen en onderhouden van uw sanitair, CV installatie, waterleiding of riolering, bent u bij ons loodgietersbedrijf aan het goede adres.

Stukadoor

Stukadoor

Voor het verrichten van allerlei soorten stucwerk staat onze stukadoor voor u klaar in Drunen. Wij hebben als veelzijdige stukadoor al vele wanden en plafonds zorgvuldig gestuct in verschillende soorten panden.

Tegelzetter

Tegelzetter

Kies voor AV Verbouwingen voor het verzorgen van al uw tegelwerk. Als tegelzetter zorgen wij ervoor dat uw tegels zorgvuldige en op een duurzame wijze worden aangebracht op uw vloer en wanden.

Alles voor een complete verbouwing onder 1 dak

Voor iedere klus en verbouwing in de regio Drunen staat AV Verbouwingen voor u klaar. Wij zijn actief als tegelzetter, loodgieter en stukadoor.  Sinds 2003 is ons bouwbedrijfaannemer in Drunen voor het verbouwen van uw woning. We regelen alle werkzaamheden op het gebied van schilderen, tegelzetten, loodgieten en stucwerk. Zo hoeft u niet voor iedere klus een apart bedrijf in te huren, maar kunt u bij ons terecht voor al uw klussen in regio Drunen.

De werkwijze van AV Verbouwingen in Drunen

Wanneer u een verbouwing of opknapbeurt van wanden, plafonds of vloeren in de planning heeft staan, kunt u ons bouwbedrijf inschakelen in Drunen en omgeving. We willen graag een goede offerte uitbrengen en komen daarom eerst de plaats bezoeken waar de restauratie, installatie of verbouwing plaatsvindt in Drunen en omstreken. Dan hebben we een goed beeld van de klussen die gebeuren moeten en geven we direct advies over het verbouwen van uw woning.

Garantie voor kwaliteit bij AV Verbouwingen

We streven in ons werk in regio Drunen naar klanttevredenheid die honderd procent is en we leveren een perfect eindresultaat door de jarenlange ervaring, kennis en gedrevenheid waarover onze vakmensen allemaal beschikken. Onze stukadoor is bijvoorbeeld goed in te zetten wanneer in uw huis of bedrijf de plafonds, vloeren of wanden een opknapbeurt kunnen gebruiken. Bij het verbouwen van uw woning gebruiken we zowel de nieuwste technieken als ambachtelijk werk. Wat kan onze stukadoor voor u doen in omgeving Drunen?

  • Sierpleister aanbrengen
  • Beton look verzorgen
  • Decoratie stucwerk aanbrengen
  • Buitenwerk

Bouwbedrijf, tegelzetter, loodgieter en stukadoor Drunen

Uw tegelzetter en loodgieter voor een prachtige badkamer

Staat er een verbouwing van de badkamer gepland bij u in Drunen en omgeving? Dan kunt u onze tegelzetter en loodgieter voor deze klus inhuren. Deze vakmensen maken samen met u een mooi ontwerp en plan voor de verbouwing van de badkamer. Vervolgens ontvangt u een scherpe offerte en bij goedkeuring gaan we aan de slag bij u thuis in regio Drunen. Onze tegelzetter betegelt de wanden, vloeren, terrassen en badkamers voor u, maar u kunt ook bij ons terecht voor het verbouwen van de gehele badkamer, inclusief leidingen aanleggen en sanitair. Voor de aanleg en onderhoud van sanitair, waterleidingen en riolering schakelen we onze loodgieter in. Deze werkzaamheden zijn erg geschikt voor onze professionals.

Hoge kwaliteit verbouwing en klus

Wanneer u een kwalitatief goed bedrijf wilt inhuren met betrouwbare vaklieden, dan kunt u ons bouwbedrijf inschakelen. We staan voor alle klussen voor u klaar en bieden u service en goed werk.Gaat u verbouwen en wilt u meer weten over ons werk als stukadoor, tegelzetter, loodgieter en bouwbedrijf in Drunen? Dan kunt u bellen met  06-48961891. In Drunen en omstreken helpen we u graag verder met de verbouwing of andere klussen.