Eén aannemer in Drunen en omstreken voor de totale klus

Op zoek naar een aannemer voor een volledige verbouwing of renovatie van uw huis of bedrijfspand? AV Verbouwingen is hét aannemersbedrijf dat u zoekt. Dus niet 3 of 4 bedrijven over de vloer, maar één aannemersbedrijf voor al uw klussen in uw woning of bedrijf. Wij zijn een allround bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen, verbouwen, renoveren en onderhouden van woningen en bedrijfspanden. Wij verrichten loodgieterswerk, dakwerk, schilderwerk, tegelwerk, stucwerk en meer. Ons gedreven team staat voor u klaar om uw klus te klaren, om welke klus het dan ook gaat. Met ons als uw aannemer in Drunen en omgeving bent u zeker van het beste resultaat!

Aannemer Drunen

Aanbouw aannemersbedrijf Drunen

Veelzijdig aannemersbedrijf

AV Verbouwingen in Drunen is voor diverse werkzaamheden in te schakelen. Ons team bestaat uit metselaars, timmerlieden, tegelzetters, schilders, stukadoors, loodgieters en dakdekkers. Uw verbouwing is in professionele handen bij ons. Het fijne van ons als aannemer in Drunen is dat u al uw klussen door één bedrijf kunt laten uitvoeren. Alle disciplines die noodzakelijk zijn hebben wij in huis. We bieden u altijd één vast aanspreekpunt, zodat u weet waar u terecht kunt voor vragen en opmerkingen. AV Verbouwingen realiseert met veel plezier uw wensen.

De beste kwaliteit

Kiest u voor aannemersbedrijf AV Verbouwingen? Dan kiest u voor kwaliteit. Dankzij een combinatie van kennis, gedrevenheid en jarenlange ervaring kunnen wij iedere klus opnieuw een perfect eindresultaat en een uitstekende service leveren. Er is dan ook geen klus die wij als professionele aannemer in Drunen niet kunnen klaren. We streven altijd naar 100% klanttevredenheid. AV Verbouwingen geeft ook garantie op materialen en arbeid.

Aannemer voor badkamer renovatie Drunen

Aannemer voor badkamer verbouwing Drunen

Kies voor AV Verbouwingen als uw aannemer in Drunen

Wij zijn een allround bouw- en aannemersbedrijf. U kunt bij ons terecht voor een kleine klus, maar ook voor een ingrijpende verbouwing of renovatie. Ons team bestaat enkel uit ervaren, vakbekwame mensen die passie hebben voor hun vak. Daarom kunnen wij uitstekend presteren. Daarnaast werken wij als aannemer in Drunen en omstreken uitsluitend met verantwoorde materialen en besteden we veel aandacht aan hergebruik en een verantwoorde afvoer van afval. De aarde is immers van ons allemaal en alle kleine beetjes helpen. De voordelen die wij u bieden, zijn:

  • Allround aannemersbedrijf
  • Kwaliteit staat voorop
  • Vakmanschap is de basis
  • Aandacht voor mens en milieu

Neem direct contact op met uw aannemer

Of het nou gaat om een complete woning of bedrijfspand of alleen een toiletrenovatie, wij zijn dé aannemer in Drunen die uw klus van A tot Z voor u regelt. Bel naar 06-48961891 bij vragen, voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.