Bouwen home

Bouwbedrijf

AV Verbouwingen is als allround bouwbedrijf in staat om iedere soort verbouwing in Waalwijk te verzorgen. Door onze jarenlange ervaring is uw verbouwing bij ons bouwbedrijf in goede handen.

Loodgieten home

Loodgieter

Als u op zoek bent naar een loodgieter voor het aanleggen en onderhouden van uw sanitair, CV installatie, waterleiding of riolering, bent u bij ons loodgietersbedrijf aan het goede adres.

Stukadoor

Stukadoor

Voor het verrichten van allerlei soorten stucwerk staat onze stukadoor voor u klaar in Waalwijk. Wij hebben als veelzijdige stukadoor al vele wanden en plafonds zorgvuldig gestuct in verschillende soorten panden.

Tegelzetter

Tegelzetter

Kies voor AV Verbouwingen voor het verzorgen van al uw tegelwerk. Als tegelzetter zorgen wij ervoor dat uw tegels zorgvuldige en op een duurzame wijze worden aangebracht op uw vloer en wanden.

Montage en renovaties van kwaliteit

AV Verbouwingen is hét bedrijf in regio Waalwijk dat staat voor kwalitatief goede en professionele montages van badkamers en renovaties van huizen en bedrijfspanden. Wanneer u op zoek bent naar vakmensen zoals een betrouwbare loodgieter, stukadoor of tegelzetter, bent u in Waalwijk en omgeving bij ons aan het juiste adres. We geven garantie op materialen en op arbeid en streven altijd naar een klanttevredenheid van honderd procent. Dus wilt u ons bedrijf in regio Waalwijk inschakelen voor het verbouwen van uw woning? Dan staan wij voor u klaar.

Grote en kleine klussen bij AV Verbouwingen

Ons bouwbedrijf is specialist op het gebied van grote en kleine klussen in woningen en bedrijfspanden in regio Waalwijk. Wilt u gaan verbouwen? U kunt onze professionals inschakelen voor diverse werkzaamheden op het gebied van onderhoud, verbouwingen, nieuwbouw, aanbouw en renovatie. We leveren als aannemer in Waalwijk en omstreken de juiste service en stellen onze klant centraal. U kunt ons onder meer inhuren voor:

  • Metselwerk
  • Airless spuitwerk
  • Verwarmingsinstallatie
  • Dakkapellen
  • Schilderwerk
  • Badkamers

Badkamer verbouwen in regio Waalwijk

Voor het verbouwen van badkamers en toiletruimtes kunt u ook terecht bij ons bouwbedrijf. Zo monteren de badkamers van Brugman Keukens compleet en ook de producten van Regiobadkamers monteren we helemaal in regio Waalwijk.

Waalwijk

Onze loodgieter en tegelzetter staan voor u klaar om de installatie en het tegelwerk te verzorgen. We brengen altijd een heldere offerte uit voor u, voordat we beginnen met de verbouwing in regio Waalwijk. We bezoeken altijd eerst de plek waar de verbouwing of installatie plaatsvindt, zodat we een goed beeld hebben van de werkzaamheden. Daarnaast kunnen we meteen advies geven. Wanneer u akkoord geeft op onze offerte, gaan we voor u aan de slag.

Sanitaire installaties van kwaliteit

De mogelijkheden op het gebied van sanitaire installaties zijn eindeloos. In Waalwijk en omgeving installeren we graag sanitair voor u. Daarnaast is onze loodgieter gespecialiseerd in de installatie van gas en water. Zo kunt u kiezen voor een geiser, waarbij het water niet direct op temperatuur is en het water wordt opgewarmd wanneer daar een signaal voor wordt gegeven. Bij combi ketels wordt het water ook opgewarmd, maar kunt u wel gelijktijdig warm water tappen en CV-water verwarmen.
Gaat u verbouwen en bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer weten over ons bouwbedrijf? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via: 06-48961891. In Waalwijk en omgeving staat AV Verbouwingen voor u klaar om te klussen.