Bouwen home

Bouwbedrijf

AV Verbouwingen is als allround bouwbedrijf in staat om iedere soort verbouwing in Vlijmen te verzorgen. Door onze jarenlange ervaring is uw verbouwing bij ons bouwbedrijf in goede handen.

Loodgieten home

Loodgieter

Als u op zoek bent naar een loodgieter voor het aanleggen en onderhouden van uw sanitair, CV installatie, waterleiding of riolering, bent u bij ons loodgietersbedrijf aan het goede adres.

Stukadoor

Stukadoor

Voor het verrichten van allerlei soorten stucwerk staat onze stukadoor voor u klaar in Vlijmen. Wij hebben als veelzijdige stukadoor al vele wanden en plafonds zorgvuldig gestuct in verschillende soorten panden.

Tegelzetter

Tegelzetter

Kies voor AV Verbouwingen voor het verzorgen van al uw tegelwerk. Als tegelzetter zorgen wij ervoor dat uw tegels zorgvuldige en op een duurzame wijze worden aangebracht op uw vloer en wanden.

Specialistische aannemer in Vlijmen

Wilt u een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in de verbouwing en renovatie van de gehele woning of het hele bedrijf in regio Vlijmen? Sinds 2003 is AV Verbouwingen de specialist op het gebied van loodgieten, stucwerk, betegelen, schilderwerk, aanbouw- en verbouw.

Aannemersbedrijf voor uw verbouwing

Wanneer u op zoek bent naar een loodgieter in Vlijmen en omgeving, kunt u bij ons bouwbedrijf terecht. Bent u van plan uw badkamer te verbouwen? Voor de aanleg van sanitair, verwarmingsinstallaties, riolering en waterleidingen huurt u een loodgieter van AV Verbouwingen in de regio Vlijmen in. Waarvoor kunt u bij ons terecht op het gebied van loodgieten?

  • Loodwerken
  • Verhelpen van lekkages
  • Sanitaire installaties
  • Cv-installatietechniek

Vlijmen

Stukadoorswerk van AV Verbouwingen

Strak en goed stucwerk; dat bieden we u. Onze stukadoor is inzetbaar voor grote en complexe reparaties, maar ook voor de kleinere klussen is de stukadoor beschikbaar in Vlijmen en omgeving.

Tegelzetten met kwaliteit

Onze tegelzetter zorgt ervoor dat de tegels in uw badkamer, keuken en toiletruimtes in uw woning in Vlijmen en omgeving mooi aangelegd worden. Ook wanneer u een bedrijf heeft en daar de betegeling opnieuw wilt laten doen, staat onze tegelzetter voor u klaar. Schoonmaak- en koelruimtes, douche-en kleedruimtes of zwembaden en trappen; we betegelen het voor u in regio Vlijmen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het verbouwen van de hele badkamer, inclusief de aanleg van leidingwerk en sanitair. We zorgen voor de installatie van een radiator, zetten de tegels en leggen de afvoer, afzuiging en leidingen voor u aan. We hebben al jarenlang ervaring in het verbouwen van gehele badkamers en komen dan ook graag bij u thuis in Vlijmen en omgeving.

Aanbouw of verbouw voor uw huis

Voor de verbouwing van uw woning of bedrijf, kunt u onze professionele werknemers goed inhuren. Wij staan als aannemer in Vlijmen en omstreken bekend als nauwkeurig en kwalitatief erg goed. Wanneer u een aanbouw wilt in regio Vlijmen, komen wij graag langs om bijvoorbeeld een dakkapel of dakramen te plaatsen, een nieuw dak te installeren, uw garage te vergroten, een aanbouw te maken van de bijkeuken of een woonkamer met een serre uit te bouwen.

Vakmanschap bij het verbouwen van uw woning

Bij ons bouwbedrijf staat de wens van de klant voorop. Daarom luisteren we altijd goed naar de wensen van onze opdrachtgever. We bieden de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte op te vragen die altijd heel helder en duidelijk zijn. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan. Gaat u verbouwen en wilt u meer weten over ons of onze werkwijze? Bel dan met: 06-48961891. We staan u graag te woord. In Vlijmen en omgeving is AV Verbouwingen uw oplossing voor vele klussen: een klusbedrijf die doet waar hij voor staat.