Eén aannemer in Vlijmen en omstreken voor de totale klus

Bezig met het zoeken van een aannemer in Vlijmen? AV Verbouwingen is hét aannemersbedrijf dat uw huis of bedrijfspand van A tot Z verbouwt of renoveert. Dus niet 3 of 4 bedrijven aan het werk, maar één aannemersbedrijf voor al uw klussen in uw woning of bedrijf. Wij zijn een compleet bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen, verbouwen, renoveren en onderhouden van woningen en bedrijfspanden. Wij verrichten loodgieterswerk, dakwerk, schilderwerk, tegelwerk, stucwerk en meer. Ons gemotiveerde team staat voor u klaar om uw klus te klaren. Of deze nu groot of klein is, eenvoudig of complex is. Met ons als uw aannemer in Vlijmen en omgeving bent u zeker van het beste resultaat!

Aannemer Vlijmen

Aanbouw aannemersbedrijf Vlijmen

Veelzijdig aannemersbedrijf

Ons aannemersbedrijf in Vlijmen is voor diverse werkzaamheden in te schakelen. Ons team bestaat uit metselaars, timmerlieden, tegelzetters, schilders, stukadoors, loodgieters en dakdekkers. Echte professionals zijn aan de slag voor uw verbouwing. Het fijne van ons als aannemer in Vlijmen is dat u al uw klussen door één bedrijf kunt laten uitvoeren. Wij hebben namelijk alle noodzakelijke disciplines in huis. We bieden u altijd één vast aanspreekpunt, zodat u weet waar u terecht kunt voor vragen en opmerkingen. AV Verbouwingen realiseert met veel plezier uw wensen.

De beste kwaliteit

Kies verstandig en laat uw verbouwing doen bij Aannemersbedrijf AV, want bij ons kiest u voor kwaliteit. Dankzij een combinatie van kennis, gedrevenheid en jarenlange ervaring kunnen wij altijd een perfect eindresultaat en een uitstekende service leveren. Iedere klus opnieuw! Er zijn geen klussen die wij als professionele aannemer in Vlijmen niet kunnen klaren. We streven altijd naar volledige klanttevredenheid. Bovendien geven we garantie op materialen en arbeid.

Aannemer voor badkamer renovatie Vlijmen

Aannemer voor badkamer verbouwing Vlijmen

Kies voor AV Verbouwingen als uw aannemer in Vlijmen

Allround bouw- en aannemersbedrijf, dat is wat wij zijn voor u. U kunt bij ons terecht voor een kleine klus, maar ook voor een ingrijpende verbouwing of renovatie. Ons team bestaat volledig uit ervaren, vakbekwame werkers die passie hebben voor hun vak. Daarom kunnen wij beter presteren. Daarnaast werken wij als aannemer in Vlijmen en omstreken uitsluitend met verantwoorde materialen en besteden we veel aandacht aan hergebruik en een verantwoorde afvoer van afval. De aarde is immers van ons allemaal. De voordelen die wij u bieden, zijn:

  • Allround aannemersbedrijf
  • Kwaliteit staat voorop
  • Vakmanschap is de basis
  • Aandacht voor mens en milieu

Neem direct contact op met uw aannemer

Of u nu uw woning of bedrijfspand wilt laten verbouwen of alleen een toilet, badkamer of keuken wilt renoveren, wij zijn dé aannemer in Vlijmen die uw klus van A tot Z voor u regelt. Bel naar 06-48961891 bij vragen, voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.