Bouwen home

Bouwbedrijf

AV Verbouwingen is als allround bouwbedrijf in staat om iedere soort verbouwing in Den Bosch te verzorgen. Door onze jarenlange ervaring is uw verbouwing bij ons bouwbedrijf in goede handen.

Loodgieten home

Loodgieter

Als u op zoek bent naar een loodgieter voor het aanleggen en onderhouden van uw sanitair, CV installatie, waterleiding of riolering, bent u bij ons loodgietersbedrijf aan het goede adres.

Stukadoor

Stukadoor

Voor het verrichten van allerlei soorten stucwerk staat onze stukadoor voor u klaar in Den Bosch. Wij hebben als veelzijdige stukadoor al vele wanden en plafonds zorgvuldig gestuct in verschillende soorten panden.

Tegelzetter

Tegelzetter

Kies voor AV Verbouwingen voor het verzorgen van al uw tegelwerk. Als tegelzetter zorgen wij ervoor dat uw tegels zorgvuldige en op een duurzame wijze worden aangebracht op uw vloer en wanden.

Een verbouwingen in Den Bosch volledig op maat

AV Verbouwingen is het bouwbedrijf in de regio Den Bosch dat garant staat voor kwaliteit. Wij staan als tegelzetter, stukadoor, schilder en loodgieter voor u klaar op het gebied van verbouwing, renovatie, stucwerk, schilderklussen en loodgieterswerk. Sinds 2003 zijn we al de specialist op het gebied van verbouwen, klussen en aannemen. We werken met een professioneel team dat over ruime ervaring beschikt bij het verbouwen van uw woning.

Actief als tegelzetter, loodgieter en stukadoor in Den Bosch

Eén aannemer in Den Bosch voor al uw klussen: die vindt u bij ons bouwbedrijf in Den Bosch en omgeving. Gaat u verbouwen? Bij ons vindt u een goede tegelzetter, loodgieter, stukadoor en schilder. Maar waarom kiest u verder nog voor ons bedrijf?

Ons personeel heeft veel kennis

  • We hebben jarenlange ervaring
  • We leveren een perfect eindresultaat
  • We geven garantie op materialen en arbeid

Bouwbedrijf, tegelzetter, loodgieter en stukadoor Den Bosch

Professionele stukadoor in Den Bosch en omgeving

Wanneer u op zoek bent naar een goede stukadoor in regio Den Bosch, kunt u goed terecht bij AV Verbouwingen. We luisteren eerst naar de wensen van de opdrachtgever en dan gaan we aan de slag voor u. U kunt ons inzetten voor een opknapbeurt van wanden, vloeren en plafonds. We gebruiken ambachtelijke en nieuwere technieken. Voor de betonlook, decoratie stucwerk, sierlijsten, buiten werken en sierpleister komt onze stukadoor graag richting Den Bosch en omgeving.

De tegelzetter voor al uw tegelwerken

Ook het betegelen van onder meer wanden, vloeren, terrassen en trappen is een klus voor onze tegelzetter. We leggen graag secuur en zorgvuldig nieuwe tegels aan in uw woning. U kunt ook bij onze tegelzetter terecht voor het verbouwen van de totale badkamer, inclusief sanitair en leidingen aanleggen. Ook wanneer u een bedrijf heeft waarvan de schoonmaakruimtes betegeld moeten worden of de entreeruimte wel een nieuwe lading tegels kan gebruiken, staan we voor u klaar.

Gaat u verbouwen in Den Bosch en omgeving?

In Den Bosch en omstreken is AV Verbouwingen het bedrijf dat door jarenlange ervaring en een goede en gedetailleerde projectplanning de verbouwing van uw huis verzorgt. We werken efficiënt en planmatig en overleggen daarbij met u als opdrachtgever. Of u nu een loodgieter nodig heeft om uw sanitaire installaties te verzorgen of een tegelzetter die uw badkamer opnieuw betegelt; u kunt bij ons terecht. Wilt u meer informatie over ons bedrijf? Of gaat u verbouwen en bent u benieuwd naar al onze diensten? Bel dan eens naar het volgende telefoonnummer: 06-48961891. Wij zijn uw specialistische aannemer die actief is als allround bouwbedrijf, tegelzetter, loodgieter en stukadoor in de regio Den Bosch.