Eén aannemer in Den Bosch en omstreken voor de totale klus

Bent u op zoek naar een aannemer in Den Bosch? AV Verbouwingen is hét aannemersbedrijf dat uw huis of bedrijfspand van A tot Z verbouwt of renoveert. Dus niet 3 of 4 bedrijven over de vloer, maar één aannemersbedrijf voor al uw klussen in uw woning of bedrijf. AV Verbouwingen is een allround bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen, verbouwen, renoveren en onderhouden van woningen en bedrijfspanden. Wij verrichten loodgieterswerk, dakwerk, schilderwerk, tegelwerk, stucwerk en meer. Ons gedreven team is bereid elke klus te klaren. Of deze nu groot of klein is, eenvoudig of complex is. Met ons als uw aannemer in Den Bosch en omgeving bent u zeker van het beste resultaat!

Aannemer Den Bosch

Aanbouw aannemersbedrijf Den Bosch

Veelzijdig aannemersbedrijf

Ons aannemersbedrijf in Den Bosch is voor diverse werkzaamheden in te schakelen. Ons team bestaat uit metselaars, timmerlieden, tegelzetters, schilders, stukadoors, loodgieters en dakdekkers. Uw verbouwing is bij ons in professionele handen. AV verbouwingen in Den Bosch heeft het voordeel dat u al uw klussen door ons kunt laten uitvoeren. Wij hebben namelijk alle noodzakelijke disciplines in huis. We bieden u altijd één vast aanspreekpunt, zodat u weet waar u terecht kunt voor vragen en opmerkingen. AV Verbouwingen realiseert uw wensen met alle plezier.

De beste kwaliteit

Kiest u voor aannemersbedrijf AV Verbouwingen? Dan kiest u voor kwaliteit. Dankzij een combinatie van kennis, gedrevenheid en jarenlange ervaring kunnen wij altijd een perfect eindresultaat en een uitstekende service leveren. Iedere klus opnieuw! Er is dan ook geen klus die wij als professionele aannemer in Den Bosch niet kunnen klaren. We streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Bovendien geven we garantie op materialen en arbeid.

Aannemer voor badkamer renovatie Den Bosch

Aannemer voor badkamer verbouwing Den Bosch

Kies voor AV Verbouwingen als uw aannemer in Den Bosch

Wij zijn een allround bouw- en aannemersbedrijf. U kunt bij ons terecht voor alle klussen, of het nou kleine klussen zijn of ingrijpende verbouwingen en renovaties. Ons team bestaat enkel uit ervaren, vakbekwame mensen die passie hebben voor hun vak. Daarom kunnen wij beter presteren. Daarnaast werken wij als aannemer in Den Bosch en omstreken uitsluitend met verantwoorde materialen en besteden we veel aandacht aan hergebruik en een verantwoorde afvoer van afval. Duurzaamheid is voor ons belangrijk namelijk. De voordelen die wij u bieden, zijn:

  • Allround aannemersbedrijf
  • Kwaliteit staat voorop
  • Vakmanschap is de basis
  • Aandacht voor mens en milieu

Neem direct contact op met uw aannemer

Of u nu uw woning of bedrijfspand wilt laten verbouwen of alleen een toilet, badkamer of keuken wilt renoveren, wij zijn dé aannemer in Den Bosch die uw klus van A tot Z voor u regelt. Bel naar 06-48961891 bij vragen, voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.