Bouwen home

Bouwbedrijf

AV Verbouwingen is als allround bouwbedrijf in staat om iedere soort verbouwing in Vught te verzorgen. Door onze jarenlange ervaring is uw verbouwing bij ons bouwbedrijf in goede handen.

Loodgieten home

Loodgieter

Als u op zoek bent naar een loodgieter voor het aanleggen en onderhouden van uw sanitair, CV installatie, waterleiding of riolering, bent u bij ons loodgietersbedrijf aan het goede adres.

Stukadoor

Stukadoor

Voor het verrichten van allerlei soorten stucwerk staat onze stukadoor voor u klaar in Vught. Wij hebben als veelzijdige stukadoor al vele wanden en plafonds zorgvuldig gestuct in verschillende soorten panden.

Tegelzetter

Tegelzetter

Kies voor AV Verbouwingen voor het verzorgen van al uw tegelwerk. Als tegelzetter zorgen wij ervoor dat uw tegels zorgvuldige en op een duurzame wijze worden aangebracht op uw vloer en wanden.

Aannemersbedrijf voor al uw klussen

Ons bouwbedrijf AV Verbouwingen is hét bedrijf in Vught en omgeving dat u kunt inhuren voor uw klussen op het gebied van loodgieten, schilderen, tegelzetten en stucwerk. We staan voor kwaliteit en hebben een team dat kennis en gedrevenheid in huis heeft. De jarenlange ervaring in het verbouwen van woningen zorgt ervoor dat iedere klus goed geklaard wordt. Klanttevredenheid staat voorop, dus wij hechten veel waarde aan uw wensen en komen graag langs bij uw woning of bedrijf in Vught en omstreken om aan de slag te gaan.

Verbouwingen door AV Verbouwingen

Wanneer u een goed advies en een heldere offerte wilt voor de verbouwing die u gedaan wilt hebben in uw huis in regio Vught, kunt u bij ons bouwbedrijf terecht. We geven u een duidelijk beeld van onze diensten en kosten en u krijgt garantie op het materiaal en de arbeid. Gaat u verbouwen? We bieden als aannemer in Vught en omgeving vakwerk en goed onderhoud van de woning of het bedrijfspand indien nodig. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor het schilderwerk, zoals:

  • Schilderen van kozijnen en deuren
  • Buiten schilderwerk
  • Binnen schilderwerk
  • Schilderen van dakkapellen en boeidelen
  • Schilderwerk in de keuken
  • Sausen, witten of structuren van de muren
  • Airless spuiten

Stukadoor Vucht

Betrouwbare specialist in regio Vught

U kunt ook bij ons terecht voor een goede en betrouwbare tegelzetter of loodgieter. Wij helpen u graag bij het verbouwen van badkamers of bij het monteren van nieuwe badkamers in Vught en omgeving. Onze loodgieter zorgt voor de aanleg van leidingen, afzuiging, riolering en afvoeren, maar ook voor het installeren van de radiator. De tegelzetter komt graag nieuwe tegels zetten voor u. Van een eenvoudige badkamer tot aan een luxe variant. We bepalen samen met u een geschikt ontwerp en plan voor het verbouwen van de badkamer. Daarna ontvangt u een scherpe offerte van ons.

Stucwerk op maat in regio Vught

Ook voor stucwerk kunt u bij ons bouwbedrijf terecht. Onze stukadoor gebruikt zowel de nieuwste technieken als een ambachtelijke manier van werken voor het stucwerk. Strak en goed stucwerk daarvoor kunt u bij ons terecht. We staan klaar voor grote en complexe reparaties, maar ook voor kleine reparaties in uw woning of bedrijf in Vught en omgeving kunt u ons inhuren. Onze stukadoor zorgt voor fijn schuurwerk en buitenwerk en kan de beton look en sierlijsten mooi voor u aanleggen. Gaat u verbouwen en wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan eens naar: 06-48961891. We staan voor u klaar in Vught en omstreken.