Eén aannemer in Zaltbommel en omstreken voor de totale klus

Op zoek naar een aannemer in Zaltbommel? AV Verbouwingen is hét aannemersbedrijf dat uw huis of bedrijfspand volledig verbouwt of renoveert. Dus niet 3 of 4 bedrijven over de vloer, maar één aannemersbedrijf voor al uw klussen in uw woning of bedrijf. Wij zijn een allround bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen, verbouwen, renoveren en onderhouden van woningen en bedrijfspanden. Wij verrichten loodgieterswerk, dakwerk, schilderwerk, tegelwerk, stucwerk en meer. Ons gemotiveerde team staat voor u klaar om uw klus te klaren. Of deze nu groot of klein is, eenvoudig of complex is. Met ons als uw aannemer in Zaltbommel en omgeving bent u zeker van het beste resultaat!

Aannemer Zaltbommel

Aanbouw aannemersbedrijf Zaltbommel

Veelzijdig aannemersbedrijf

U kunt ons aannemersbedrijf in Zaltbommel voor allerlei soorten werkzaamheden inschakelen. Ons team bestaat uit metselaars, timmerlieden, tegelzetters, schilders, stukadoors, loodgieters en dakdekkers. Uw verbouwing is bij ons in professionele handen. Het fijne van AV Verbouwingen als aannemer in Zaltbommel is dat u al uw klussen door ons kunt laten uitvoeren. Wij hebben namelijk alle noodzakelijke disciplines in huis. We bieden u altijd één vast aanspreekpunt, zodat u weet waar u terecht kunt voor vragen en opmerkingen. AV Verbouwingen realiseert met veel plezier uw wensen.

De beste kwaliteit

Kiest u voor ons als uw aannemersbedrijf? Dan kiest u voor kwaliteit. Dankzij een combinatie van kennis, gedrevenheid en jarenlange ervaring kan AV Verbouwingen altijd een perfect eindresultaat en een uitstekende service leveren. Iedere klus opnieuw! Er is dan ook geen klus die wij als professionele aannemer in Zaltbommel niet kunnen klaren. We streven altijd naar volledige klanttevredenheid. Bovendien geven we garantie op materialen en arbeid.

Aannemer voor badkamer renovatie Zaltbommel

Aannemer voor badkamer verbouwing Zaltbommel

Kies voor AV Verbouwingen als uw aannemer in Zaltbommel

Wij zijn een allround bouw- en aannemersbedrijf. U kunt bij ons terecht voor een kleine klus, maar ook voor een ingrijpende verbouwing of renovatie. Ons team bestaat enkel uit ervaren, vakbekwame mensen die passie hebben voor hun vak. Daarom kunnen wij beter presteren. Daarnaast werken wij als aannemer in Zaltbommel en omstreken uitsluitend met verantwoorde materialen en besteden we veel aandacht aan hergebruik en een verantwoorde afvoer van afval. De aarde is immers van ons allemaal. De voordelen die wij u bieden, zijn:

  • Allround aannemersbedrijf
  • Kwaliteit staat voorop
  • Vakmanschap is de basis
  • Aandacht voor mens en milieu

Neem direct contact op met uw aannemer

Of u nu uw woning of bedrijfspand wilt laten verbouwen of alleen een toilet, badkamer of keuken wilt renoveren, wij zijn dé aannemer in Zaltbommel die uw klus van A tot Z voor u regelt. Bel naar 06-48961891 bij vragen, voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.