Bouwen home

Bouwbedrijf

AV Verbouwingen is als allround bouwbedrijf in staat om iedere soort verbouwing in Zaltbommel te verzorgen. Door onze jarenlange ervaring is uw verbouwing bij ons bouwbedrijf in goede handen.

Loodgieten home

Loodgieter

Als u op zoek bent naar een loodgieter voor het aanleggen en onderhouden van uw sanitair, CV installatie, waterleiding of riolering, bent u bij ons loodgietersbedrijf aan het goede adres.

Stukadoor

Stukadoor

Voor het verrichten van allerlei soorten stucwerk staat onze stukadoor voor u klaar in Zaltbommel. Wij hebben als veelzijdige stukadoor al vele wanden en plafonds zorgvuldig gestuct in verschillende soorten panden.

Tegelzetter

Tegelzetter

Kies voor AV Verbouwingen voor het verzorgen van al uw tegelwerk. Als tegelzetter zorgen wij ervoor dat uw tegels zorgvuldige en op een duurzame wijze worden aangebracht op uw vloer en wanden.

Op zoek naar een bouwbedrijf in Zaltbommel?

AV Verbouwingen is het allround bouwbedrijf voor al uw projecten in Zaltbommel. Zo kunt u terecht bij ons voor al uw klussen voor uw bedrijf en woning. Hierdoor hoeft u ook niet meerdere bedrijven in te schakelen voor verschillende klussen. Want wij renoveren, verbouwen en installeren met ons bouwbedrijf in Zaltbommel.

Vakwerk door ons bouwbedrijf

Wij bieden u met ons bouwbedrijf garantie op materialen, arbeid en kwaliteit. Wij vinden u als klant in Zaltbommel namelijk zeer belangrijk. Onze eerste ontmoeting zal dan ook plaatsvinden op de plek waar de verbouwing plaats gaat vinden. Waarna wij uiteindelijk een representative offerte zullen opstellen, die gebaseerd is op de werkzaamheden die u wenst. Als u in Zaltbommel een akkoord geeft aan ons bouwbedrijf, dan gaan wij aan de slag. In de opgestelde offerte geven wij onder andere advies over:

  • Timmerwerk
  • Sanitaire installaties
  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Traprenovatie
  • Tegelwerken

Bouwbedrijf Zaltbommel

Verbouwingen professioneel uitgevoerd

Wij verzorgen met ons bouwbedrijf onder andere een verbouwing van een badkamer, maar ook voor doorbraken in huizen in Zaltbommel bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast is ons bedrijf in te schakelen voor professionele aanbouw en constructies in Zaltbommel. Wij hebben met ons bedrijf de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan tijdens verschillende verbouwingen. Hierdoor hebben wij ook meer dan de kennis die nodig is voor uw project. Voordat wij starten met uw verbouwing, maken we in eerste instantie een gedetailleerde projectplanning waarbij wij planmatig en efficiënt werken. Waarbij wij te allen tijde in gesprek blijven met u als opdrachtgever. Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft u tijdens de verbouwing een vast contactpersoon. Deze kan altijd uw vragen beantwoorden en bespreekt met u de voortgang van uw project.

Contact met ons bouwbedrijf vanuit Zaltbommel

Wat voor een klus of project heeft u voor de vakmensen van ons bedrijf? Laat het ons weten en neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken. U bereikt ons door te bellen naar 06-48961891 of mail naar info@avverbouwingen.nl. Wanneer neemt u contact op met ons bouwbedrijf vanuit Zaltbommel?