Bouwen home

Bouwbedrijf

AV Verbouwingen is als allround bouwbedrijf in staat om iedere soort verbouwing in Oss te verzorgen. Door onze jarenlange ervaring is uw verbouwing bij ons bouwbedrijf in goede handen.

Loodgieten home

Loodgieter

Als u op zoek bent naar een loodgieter voor het aanleggen en onderhouden van uw sanitair, CV installatie, waterleiding of riolering, bent u bij ons loodgietersbedrijf aan het goede adres.

Stukadoor

Stukadoor

Voor het verrichten van allerlei soorten stucwerk staat onze stukadoor voor u klaar in Oss. Wij hebben als veelzijdige stukadoor al vele wanden en plafonds zorgvuldig gestuct in verschillende soorten panden.

Tegelzetter

Tegelzetter

Kies voor AV Verbouwingen voor het verzorgen van al uw tegelwerk. Als tegelzetter zorgen wij ervoor dat uw tegels zorgvuldige en op een duurzame wijze worden aangebracht op uw vloer en wanden.

Op zoek naar een tegelzetter in Oss

Het klusbedrijf AV Verbouwingen benadert u als u op zoek bent naar een tegelzetter. Maar wij doen meer in Oss, zo kunt u ons benaderen voor uw schilderwerk, stucwerk en verbouwingen. Voordat wij aan de slag gaan bij u, adviseren wij u eerst graag over de verschillende mogelijkheden. Wanneer heeft u een tegelzetter nodig in Oss?

De werkwijze van ons bedrijf

Als u heeft besloten om een tegelzetter bij ons klusbedrijf in te huren voor uw project in Oss, weet dan dat u bij ons een echte vakman inhuurt die vakwerk levert. Omdat wij uw wensen graag willen weten, overleggen wij in eerste instantie met u wat u wilt. Voordat onze tegelzetter bij u in Oss aan de slag gaat, brengen wij eerst een bezoek aan de plek waar onze werkzaamheden plaats gaan vinden. Zo weten wij precies wat er moet gebeuren en stellen wij daarna een representatieve offerte voor u op. Dan weet u precies waar u aan toe bent bij ons bedrijf. Naast dat u een tegelzetter van ons voor uw werkzaamheden in Oss kunt inhuren, verzorgen wij ook de volgende diensten:

  • Dakkapellen zetten
  • Airless spuitwerk
  • Metselwerk
  • Elektra aanleggen
  • Kozijnen schilderen
  • Timmerwerk

Tegelzetter Oss

De tegelzetter van ons klusbedrijf

De vakman van ons bedrijf die tegels zet, heeft als specialisatie ambachtelijke technieken. Maar hij is ook op de hoogte van de nieuwste technieken van tegelzetten. Onze vakman betegelt uw vloeren, wanden, toiletruimtes en keukens in Oss. Tevens zijn onze tegelzetters in te schakelen voor de betegeling van ruimtes bij bedrijven. Denk aan schoonmaak- en koelruimtes, douche- en kleedruimtes, entree ruimtes, terrassen en zwembaden betegelen.

Contact met onze tegelzetter vanuit Oss

Wat voor een klus heeft u voor onze tegelzetters? Wij horen het graag van u. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons door te bellen naar 06-48961891. Heeft u liever contact via de mail? Stuur dan een mail naar info@avverbouwingen.nl. Dan beantwoorden wij al uw vragen en maken we een afspraak over wanneer wij bij u langskomen. Wanneer is onze tegelzetter in Oss nodig?